HomeOpinióEl conseller de Territori anuncia una reunió entre Govern, ens locals i...

El conseller de Territori anuncia una reunió entre Govern, ens locals i promotors per l’abocador de Riba-roja

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat que aquest mes es convocarà una reunió sobre la construcció d’un abocador de residus a Riba-roja d’Ebre amb els ens locals, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i l’empresa promotora.

Després que la majoria d’alcaldes de la comarca hagin demanat la paralització, Calvet ha recordat que el projecte es remunta al 2008 i ha seguit “amb normalitat totes les tramitacions burocràtiques i administratives”. Malgrat tot, el Govern està disposat a atendre “l’alarma” que s’ha generat al territori i s’obre a “replantejar o actualitzar” el dipòsit de residus industrials no perillosos.

Calvet ha subratllat que el procediment “s’ha fet amb informacions públiques que no han tingut al·legacions de pes, però quan el projecte s’ha trobat en la fase d’implantació, en fase de llicència municipal, ara sembla que s’ha aixecat l’alarma al territori”. Per aquest motiu, el conseller ha explicat que aquest gener faran una reunió entre les autoritats locals de la Ribera d’Ebre i Riba-roja, l’autoritat ambiental, a través de l’Agència de Residus de Catalunya, i l’empresa promotora.

Dolors Queralt
Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 5

Últimes notícies