HomeEducacióEl conseller Roger Torrent inaugura a Amposta el primer Fab Lab de...

El conseller Roger Torrent inaugura a Amposta el primer Fab Lab de la província de Tarragona

El Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent ha visitat aquest dissabte Amposta per inaugurar el primer Fab Lab de les Terres de l’Ebre i de la província de Tarragona.

Aquest Fab Lab se sitúa a la planta baixa de l’edifici del Sindicat d’Amposta, el qual va començar el projecte de reforma l’any 2015 i es va poder dur a terme gràcies a la Diputació de Tarragona i a una compensació fruit dels Jocs del Mediterrani.

Els Fab Lab són tallers de fabricació digital que estan a disposició dels ciutadans, els quals poden produir objectes tant a escala real com personal a través de màquines controlades per ordinador.

Aquest projecte pioner, compta amb més de 2100 seus a tot el món i s’adhereix a la Xarxa de Fab Lab de Catalunya, la qual persegueix el mateix objectiu que la resta: compartir i adquirir coneixement a través de la col·laboració d’altres Fab Lab o institucions com l’MIT.

Des de l’Administració es vol que els Fab Lab ha de jugar un paper essencial en la formació dels més joves però també dels seus educadors, ja que ho consideren un factor molt important de cara al desenvolupament professional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies