HomeEsportsEl CTT Tortosa subcampió absolut masculí del Campionat de Catalunya de Comarques

L’equip del Club Tennis Taula Tortosa ha començat la temporada de forma positiva, després d’aconseguir la segona posició al Campionat de Catalunya de Comarques, en la categoria absoluta masculina.

La competició es va disputar al pavelló municipal de Bàscara amb la participació de 39 equips, 109 jugadores i jugadors i 46 parelles de dobles, unes xifres espectaculars pel retorn del Campionat de Catalunya de Comarques, tot un clàssic del tennis de taula per a palistes fins a Segona Nacional, en categoria masculina i Primera Nacional, en femenina. La cita degut a la pandèmia no es va poder celebrar ara fa un any i fa dos temporades es va poder jugar la competició, que ha tornat al nom del Comarques, amb una participació molt menor i sense competició femenina perquè només es va inscriure un equip.

Aquest any, van competir 10 equips femenins, 29 jugadores i 11 parelles de dobles, i en categoria masculina, 29 equips, 80 palistes, perquè no tots els jugadors inscrits van poder participar, i 35 parelles de dobles. A més, el nivell del Campionat de Catalunya per Comarques ha estat molt alt, amb una barreja d’experiència i joventut en els inscrits, i amb una incertesa, emoció i sense favorits clars en cap de les proves.

L’equip tortosí format per Miguel Ayora, Jaume Querol, Arcadi Martínez i Joan Martínez, va competir a gran nivell. En la fase de grups només van perdre una confrontació superant per 3-0 al CN Mataró i CN Sabadell B, i per 3-1 al CTT Amics de Terrassa.

En quarts de final es van imposar al TT Parets per 3-1, en semifinals al SCR El Ciervo de Sabadell, 3-0, perdent la final per 3-1 amb el CTT Girbau de Vic.

Destacar també la tercera posició d’Arcadi i Joan Martínez en la competició de dobles, perdent en semifinals per un ajustat 3-2 davant Pau Vilarnau i Robert Berneda del CTT Vilablareix.