HomeAgriculturaEl Departament d'Agricultura abona 149.930 euros de l'ajut agroambiental de Gestió de...

El Departament d’Agricultura abona 149.930 euros de l’ajut agroambiental de Gestió de la Fertilització a l’Ebre

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020, complint així amb els compromisos assumits amb els agricultors.

Així, el DARP fa efectiu el pagament dels imports corresponents a la campanya 2020 de l’ajut a la Gestió de la Fertilització. Este ajut, amb compromisos a cinc anys vista, s’emmarca dins de l’esmentat PDR, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). L’import total del pagament és de 189.187,31 €, s’abona a 138 beneficiaris de 13 comarques, i té un impacte sobre 5.579 hectàrees de conreu.

D’estos pagaments, 33.631,19 € van destinats a la comarca del Baix Ebre amb un total de 30 beneficiaris, i 116.299,56 € al Montsià amb 82 abonats.

L’objectiu de l’ajut a la Gestió de la Fertilització és millorar les pràctiques agràries que duen a terme a les explotacions agràries relatives a la fertilització de conreus. Les millores d’aquestes pràctiques suposen sempre un grau de sostenibilitat superior als requisits mínims que marca la normativa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 12

Últimes notícies