HomeEsportsCP Alcanar, CP l'Aldea i CP Dertusa representants ebrencs al català de...

CP Alcanar, CP l’Aldea i CP Dertusa representants ebrencs al català de grups xous i quartets

ESPORTS // El Pavelló de Riudoms escenari aquest diumenge, del campionat de Catalunya de grups xou i quartets, en les categories sènior, junior i cadet, amb la participació d’un total de 40 grups en totes les modalitats i categories.

Per part de les Terres de l’Ebre competiran el quartet sènior del Club Patí Dertusa format per Maria Bel, Anni González, Paula Gordo i Laura Chavarria, que serán les sextes en intervenir, amb el tema “Desprogramat“, mentre les integrants del CP Alcanar amb “A qui tens por”, sortiran les onzenes, entre un total de 14 participants. La competició començarà a les 16:00 de la tarda.

En la categoria de xous juniors, en quart lloc, entre un total de 19 participants, sortiran a la pista les components del CP l’Aldea, amb el tema “Inevitable“. L’inici està previst per les 18:20 hores, l’última competició programada i a la seua finalització tindrà lloc el lliurament de premis.

La competició es retransmet per la Xarxa de TV i al territori es podrà veure pel Canal Terres de l’Ebre i la plataforma d’internet Xala

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 47

Últimes notícies