HomeOpinióEl Festival Deltebre Dansa 2018 finalitza la 14a edició amb gairebé 12.000...

El Festival Deltebre Dansa 2018 finalitza la 14a edició amb gairebé 12.000 espectadors

El Festival Deltebre Dansa 2018, festival internacional de dansa i circ contemporanis, finalitza la seva 14a edició amb un balanç molt positiu. Del 16 al 28 de juliol, gairebé 12.000 espectadors han pogut gaudir d’una agenda artística amb més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis. Així mateix, el Festival ha acollit a 185 participants professionals d’una cinquantena de països; 22 tallers professionals; 200 participants principiants; 5 tallers d’iniciació gratuïts, i 23 professors de reconeguda trajectòria internacional.

El vídeo resum de la 14a edició va encetar la cloenda amb una gran ovació. A l’acte va assistir el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i Tous, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler i Panisello, juntament amb altres membres del consistori. Després dels parlaments, la companyia Cirque Exalté va deixar sorprès al públic amb Furieuse Tendresse, espectacle de circ creat per expressar la intensitat de la vida i de l’instant.

 

La 14a edició ha estat marcada per les millores qualitatives tant en la programació artística com en la branca de formació. D’aquesta manera, l’articulació entre clàssics com La Nit Solidària i del Circ, noves propostes com ara el Circuit “Deltebre, atracció natural” i espectacles com Cuculand Souvenir, la nova creació de Roberto Olivan, ha aconseguit l’èxit d’assistència i “fer que Deltebre vibri gràcies a les arts”, tal com afirmava anit el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i Tous.

 

Roberto Olivan, fundador i director artístic del Festival, va fer un extens agraïment a totes les persones que han fet possible aquest gran esdeveniment. Per la seva banda, l’alcalde de Deltebre, destacava la il·lusió i la persistència com a atributs fonamentals del Festival Deltebre Dansa i com el Festival ha aconseguit situar a Catalunya com a capital internacional de la dansa i el circ contemporanis.

 

Domingo Tomas
Domingo Tomas
Regidor de Festes Ajuntament de Tortosa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 42

Últimes notícies