HomeCulturaEl festival Ebre Terra de Vent arriba a la 19a edició recuperant...

El festival Ebre Terra de Vent arriba a la 19a edició recuperant la internacionalitat

El festival musical Ebre Terra de Vent arriba a la dinovena edició amb grups de Catalunya, el País Basc, el País Valencià, Galícia, l’Aragó i França.

L’esdeveniment s’estén enguany, entre els municipis ebrencs d’Amposta, Benifallet, Deltebre i, per descomptat, Tortosa durant les seues festes patronals amb les propostes musical més eclèctiques i centrades en la música feta amb instruments de vent, amb la premissa que, a les Terres de l’Ebre, el vent forma part de la vida dels seus habitants i de la seua manera d’entendre el dia a dia, i també forma part, és clar, de la seua cultura. D’aquí que la música feta amb instruments de vent siga el detonant de l’esdeveniment cultural que arriba a la dinovena edició.

A partir de les sis de la tarda de divendres, 2 de setembre, el festival porta grups com Airiños do Baixo Ventre (música tradicional galaicoportuguesa) amb una cercavila que sortirà des del carrer Cervantes i baixarà per Sant Blai i la plaça de l’Àngel, amb final a la plaça Espanya, mentre que Dats it Brass Band (grup de França de funk i hip-hop) sortirà de la plaça de l’Ajuntament i anirà fins a la plaça Barcelona. A les 20 h serà el torn de les cercaviles a càrrec de The Farra Marching Band (pop-jazz del País Bas), des de la plaça Agustí Querol, recorrent l’avinguda Generalitat, la plaça Barcelona i arribant a la plaça Agustí Cabrera; i del grup català de dixie i animació de circ La Martingala Band, que recorrerà el Parc Teodor González, la Generalitat fins a la plaça Barcelona.

Dissabte, 3 de setembre, des de l’Aragó arriba el jazz i blues de Lambroten Brass Band per les places Agustí Querol i de l’Àngel, carrers Sant Blai, Cervantes, Teodor González, avinguda Generalitat i fins a la plaça Barcelona. A la tarda serà el torn, de nou, de The Farra Marching Band pels carrers Cervantes, Sant Blai, plaça de l’Àngel i Agustí Querol, avinguda Generalitat, i amb final a la plaça Espanya, mentre que Lambroten Brass Band sortirà de la plaça Agustí Querol i anirà fins al Parc Teodor González. Aquí hi ha només alguns dels horaris, ja que els grups amenitzaran molt més durant les Festes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 69

Últimes notícies