HomeJoventutEl Fòrum Jove d'Amposta programa prop d’una cinquantena d’activitats i una Fira...

El Fòrum Jove d’Amposta programa prop d’una cinquantena d’activitats i una Fira de l’Educació amb més de 30 estands

Més de trenta estands amb tota l’oferta educativa de les Terres de l’Ebre i zones properes; més d’una vintena tallers i més d’una vintena de xerrades de diverses temàtiques; i tot, durant tres dies. Són les principals credencials del Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc del 22 al 24 de març a Amposta a la carpa de l’espai firal 1 d’Octubre i l’auditori municipal principalment, però també a l’edifici de Lo Sindicat. “Serà un espai de trobada de persones joves i professionals dissenyat per al seu creixement personal i professional“, tal i com destaca la regidora de Joventut, Carla Bonfill.

Així, el Fòrum s’estructura en tres objectius diferenciats: promoure les trajectòries educatives, promoure les trajectòries laborals i professionals i promoure la salut en totes les seves vessants, “un eix de la trobada que cada vegada pren més força“.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, posa en valor l’espai creat amb el Fòrum per donar resposta a moltes de les demandes del jovent i posar-los a la seva disposició allò que necessiten per a la seva emancipació.

El Fòrum Jove arrancarà el dimecres 22 i fins al divendres 24, a la carpa de l’espai firal 1 d’Octubre hi haurà la Fira d’Educació amb tota l’oferta de les Terres de l’Ebre i àrees pròximes, a més dels serveis de joventut i els espais de recerca de feina. Es preveu que durant els tres dies passi alumnat de gran part dels centres educatius de les Terres de l’Ebre a visitar-la.

Quant al programa d’activitats, hi ha més de 20 tallers i 20 xerrades de diverses temàtiques, amb un pes important d’aquelles que versen sobre salut, orientació educativa i recerca de feina. El Fòrum també oferirà un espai d’orientació individualitzada, tant educativa com labora, activitats per a les famílies per a donar eines per a l’acompanyament als seus fills i filles, activitats per a professionals de l’educació, una taula rodona de persones joves referents i el concurs d’art, que enguany estarà vinculat al projecte #AmpostaCiutatSostenible.

D’altra banda, el programa també recupera el Challenge Day, que es va deixar de fer amb l’arribada de la pandèmia. Es tracta d’un taller d’innovació disruptiva on 300 joves de tot el territori treballaran junts per resoldre reptes de futur de les nostres terres.

Bonfill també explica que, com a complement d’aquesta activitat i de manera prèvia, la regidoria de Joventut ha organitzat una excursió al Saló de l’Ensenyament de Barcelona.

Gran part de les activitats del Fòrum Jove naixen del Pla Local de Joventut i d’un procès participat amb els centres educatius i els serveis de joventut“, conclou la regidora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies