HomeEsportsFutbolEl Gandesa confirma les expectatives a la Devesa tot i les adversitats

El Gandesa confirma les expectatives a la Devesa tot i les adversitats

El Gandesa inicia la temporada amb bon peu, mirant de reull la segona catalana, fita primordial que es marquen aquesta campanya, i es van imposar amb solvència a la Devesa en un desplaçament complicat d’entrada que es va complicar i molt durant la segona part en la que van acabar en inferioritat. Tot i així, tres punts valuosos a domicili que reforcen al bloc entrenat pel tècnic calero Ivan Romeu.

Als condicionats que ja tenia d’entrada el conjunt de la capital de la Terra Alta, amb les absències d’Ubalde (sancionat de la temporada passada) i José Ramón, lesionat, se’ls afegia la lesió d’un altre home important, Genís, que als set minuts tenia que deixar el seu lloc al juvenil Sergi Alcoverro per una lesió muscular i la de Gumiel (26′), a més de l’expulsió de Dilla durant la represa. Tot i així es van saber sobreposar a totes les adversitats de no poder comptar amb la columna vertebral de l’equip i van poder sumar els tres primers punts de la temporada.

No obstant, el partit arrancava bé per als interessos gandesans que disposava del domini territorial i es posava ràpidament per davant al marcador quan en una internada per banda de Dilla la passada de la mort per a Saumell li permetia afusellar al porter local i per pujar el primer gol a l’electrònic. Totes aquestes circumstàncies van afectar al conjunt terraltí que en el darrer tram de la primera meitat van cedir el control als mariners que van tenir dos bones arribades obligant a intervenir a Eric amb encert, deixant inamobible el mínim avantatge gandesà al descans.

Després del pas pels vestidors el retoc tàctic introduït pel tècnic calero donava els seus fruits i ràpidament en una acció de Dilla per banda el juvenil Sergi Alcoverro ho aprofitava per fer pujar el segon al marcador quan només s’havien disputat cinc minuts. Tretze minuts després era Josep Domènech qui aprofitaria una indecisió entre el porter local i el central per fer pujar el tercer (63′). Dilla veia la segona groga (70′) i set minuts més tard un penal molt protestat pels visitants suposaria l’1-3. El gol va esperonar als locals que buscaven pressionar davant un rival que es va armar bé en defensa per a no concedir espais que generessin ocasions de perill.