HomeEsportsFutbolRemolins-Bítem-Aldeana: Reolit i Auré es mostren infranquejables (0-0)

Remolins-Bítem-Aldeana: Reolit i Auré es mostren infranquejables (0-0)

Empat sense gols en un partit on estava en joc el lideratge del grup de segona catalana, entre dos equips que arribaven a n’aquest partit amb dinàmiques molt positives.

El Remolins-Bítem va tenir una sortida fulgurant i en els tres primers minuts de partit ja va gaudir de dos arribades de perill que van demostrar que no seria la tarde de Balada. Al primer minut ja va tenir la primera el davanter centre faldut, mentre als tres minuts era Vilarroya qui provava sort però tampoc podia superar a Auré. Després de la fulgurant sortida local el partit es va anivellar, fet que va aprofitar el conjunt aldeà per estirar-se i gaudir d’una bona aproximació a peus de Nacho a la mitja hora de partit. Amb aquesta ocasió s’arribaria al temps de descans.

Després del pas per vestidors els de Jordi Vallés tornaven a dominar territorialment i Balada disposava d’una nova ocasió molt clara quan es presentava sol contra el porter aldeà però no podia aprofitar la passada a l’espai de Xexu (56′). Dotze minuts després era Albert qui ho provava però topant un cop darrera l’altre davant un Auré que es mostrava inexpugnable refusant a córner la seva rematada. Eren els minuts de major insistència local quan van forçar tres córners consecutius que prop van estar de significar el gol que els donés avantatge al marcador i la va tornar a tenir Balada en una rematada que tornava a trobar la intervenció d’Auré, que tornava a evitar el gol (69′).

Ferran Simó valorava el punt aconseguit pel seu equip davant un rival que destacava el fet de no haver encaixat cap gol en tres jornades “el partit ha estat disputadíssim entre dos equips que van jugar a una intensitat molt alta on tots dos vam tindre els nostres moments i ocasions per a desequilibrar el partit. Crec que l’empat és just pels mèrits d’uns i altres i a nosaltres ens reforça anímicament tenint en compte que encara no hem perdut aquesta temporada” deia l’entrenador aldeà que afegia que “és de valorar el punt aconseguit tenint en compte que el rival venia de guanyar el Mariano Toha, que ve de sumar sis punts en aquest inici de temporada i que no ha encaixat cap gol en els tres primers partits, és un fet a tindre en compte i que demostra la seua implicació” valorava Simó. “Nosaltres a seguir en les bones sensacions d’aquest inici de temporada, queda molta lliga per davant i hem de seguir amb la mateixa línia de treball” sentenciava Ferran Simó.

En la quarta jornada de lliga el Remolins-Bítem torna a jugar a casa rebent la visita del Perelló mentre l’Aldeana jugarà diumenge a les 12 del migdia en un dels partits més atractius de la jornada davant el Tortosa.