HomeSocietatEl Govern aprova l'ampliació de la plantilla de Bombers en 154 places...

El Govern aprova l’ampliació de la plantilla de Bombers en 154 places de suport

El Consell Executiu ha aprovat l’ampliació del pressupost per a la plantilla del Departament d’Interior en 154 dotacions a conseqüència de la incorporació a la plantilla fixa de la Generalitat del que fins ara eren funcions d’un programa temporal dels Bombers.

El canvi es farà efectiu el 15 de desembre de 2022, quan finalitzen els contractes de l’actual programa temporal. Este acord autoritza la incorporació de 154 dotacions amb la distribució següent: 45 dotacions de personal amb vincle laboral fix, 19 dotacions de personal amb vincle administratiu també per a tota la durada del programa i 90 dotacions més amb vincle laboral d’una durada de 3, 4 o 6 mesos per cada anualitat del programa.

Els perfils professionals incorporats amb funcions de suport al cos de Bombers comprenen auxiliars administratius, tècnics especialistes en manteniment d’helicòpters, tècnics especialistes operadors de control, oficials de primera en prevenció activa forestal, tècnics especialistes en so i imatge, tècnics especialistes adscrits al Grup d’Actuació Forestal i conductors de vehicles lleugers i pesants.

Aquesta ampliació del cos de Bombers de la Generalitat serà fonamental per a la implantació del canvi de model forestal i la gestió operativa i tècnica en situacions d’emergències de risc climàtic i per a la realització i execució de totes les accions i tasques de caràcter tècnic i operatiu que garantisquen l’aplicació del Pla estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments per al període 2017-2022.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies