HomePolíticaEl govern municipal de l’Aldea presenta el cartipàs pel mandat 2023-2027

El govern municipal de l’Aldea presenta el cartipàs pel mandat 2023-2027

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha presentat la reestructuració del cartipàs municipal després d’haver renovat l’alcaldia el passat dissabte, el qual assigna les responsabilitats i regidories als integrants.

Royo, ha explicat que “el pretenem continuar treballant amb aquelles regidories que van tenir un bon resultat l’anterior legislatura i reforçar sobretot moltes altres com ara polítiques ambientals, com les relacionades amb l’àmbit de les persones”. Com a novetats respecte al darrer mandat, s’incorporen les regidories de Polítiques Ambientals, Equipaments i Obres, i es modifica el nom d’algunes atenent al contingut de treball de les regidories.

El nou cartipàs municipal també reforça les regidories relacionades en l’atenció a les Persones, especialment en l’àmbit de la Cultura, Ciutadania, Comerç, Salut, Benestar i joventut.

Irene Negre esdevindrà la primera tinent d’alcaldia, i serà l’encarregada de la gestió interna de l’Ajuntament de l’Aldea. Negre també serà el responsable de les regidories Afers Interns i Institucionals, Ciutadania, Equipaments i Foment Cultural.

Les regidories Acció Esportiva, Joventut i Festes serà per a Josep Franch.

Pel que fa a l’àrea d’Acció Comercial, Acció Cultural i Educativa i Igualtat i Gènere recaurà en mans d’Annabel Blanch.

Pepe Caballé dura les regidories d’Acció Urbana i Rural, Obres, Espais Verds, Tradicions i Seguretat, i Berta Royo, Foment a les Persones, Salut i Turisme.

Finalment, l’alcalde del municipi Xavier Royo serà l’encarregat de dur a terme les regidories Imatge i Promoció de Poble, Polítiques Ambientals i Hisenda.

D’esta forma l’Ajuntament continua apostant per la transformació urbanística, així com la promoció econòmica del municipi, amb la implantació del CEL (Comunitat Energètica Local), i la recuperació de la festa de la carxofa o l’assistència a esdeveniments i fires per promocionar l’Aldea.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 57

Últimes notícies