HomeSocietatL’Oficina Jove de la Terra Alta recapta un centenar de productes d’higiene...

L’Oficina Jove de la Terra Alta recapta un centenar de productes d’higiene menstrual

La campanya de recollida de productes d’higiene menstrual de l’Oficina Jove de la Terra Alta ha superat en un 2% la de l’any passat amb més d’un centenar de productes entregats.

L’acció s’emmarca en la campanya contra la pobresa menstrual que l’Oficina Jove va posar en marxa al maig. L’acció consisteix en un recapte de productes per a la salut menstrual (compreses, tampons i salvaeslips) destinats a les persones menstruants de la Terra Alta que no disposen de recursos suficients per a fer front a esta despesa mensual.

El material recollit s’ha facilitat a les tècniques de l’àrea de Serveis Socials perquè els puguen gestionar i repartir entre les persones de la comarca que ho necessiten.

Enguany, es van ampliar els punts de recollida gràcies a la col·laboració dels ajuntaments d’Arnes, Batea, Bot, Caseres, la Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs. Alhora, es van mantenir la majoria de punts que ja van participar l’any anterior: els Centres d’Atenció Primària de la Comarca, l’INS Terra Alta, l’Escola Agrària i el Consell Comarcal de la Terra Alta.

A més, la campanya contra la pobresa menstrual també s’ha traslladat, un any més, a les xarxes socials. En este cas, ha consistit a fer públiques les dades de l’estudi Equitat i Salut Menstrual (2021) de l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) mitjançant unes publicacions que mostren la realitat que viuen algunes persones que menstruen en relació amb la pobresa menstrual.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies