HomeEconomiaEl Govern obre una convocatòria de 50 MEUR per retirar amiant de...

El Govern obre una convocatòria de 50 MEUR per retirar amiant de cobertes i instal·lar-hi plaques fotovoltaiques

El departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha obert una convocatòria de 50 milions d’euros per retirar amiant de materials d’aïllament i elements de construcció a cobertes i instal·lar-hi plaques fotovoltaiques. La convocatòria d’estes ajudes s’ha publicat este dimecres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i el termini per a presentar sol·licituds és de dos mesos.

Per una banda, inclou una línia de 10 milions d’euros per treure estos materials d’habitatges i edificis i que poden sol·licitar persones físiques o jurídiques i comunitats de veïns. A més, i per primer cop, també destina una partida de 40 milions d’euros per edificis que hagen acollit o encara allotgen empreses i indústries.

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha habilitat un web específic amb les bases de la convocatòria i informació per resoldre possibles dubtes. Esta mesura forma part del programa ‘Amiant per plaques’, que impulsa el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

S’emmarca en el Pla nacional per a l’erradicació de l’amiant a Catalunya que es va aprovar el passat 21 de març, i que desplegarà les seues accions durant el període 2023-2032.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 70

Últimes notícies