HomeSense categoriaEl Govern prohibeix les aglomeracions de més de 1.000 persones i els...

El Govern prohibeix les aglomeracions de més de 1.000 persones i els esdeveniments esportius es jugaran a porta tancada pel coronavirus

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que a partir de dijous quedaran prohibits els actes on hi participin més de 1.000 persones, ja siguin a l’aire lliure o en un recinte tancat a causa del coronavirus.

Els actes en espais tancats de menys d’un miler d’assistents es podran celebrar només si s’ocupa un terç de l’aforament. Tots els esdeveniments esportius es jugaran a porta tancada. Si hi ha menors d’edat podran estar acompanyats.

Totes aquestes mesures duraran 15 dies però es podran allargar. En les properes hores s’establiran les mesures en l’àmbit de l’administració pública. “És possible que en els pròxims dies es prenguin mesures més dràstiques i contundents de les que s’han pres fins ara. Demanem comprensió”, ha conclòs Torra.

Amposta suspén les activitats amb la participació d’alumnes de diferents centres

Seguint les recomanacions emeses pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació al coronavirus de suspendre tota activitat que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament,  l’Ajuntament d’Amposta ha decidit suspendre les activitats en què estava previst que hi participessin alumnes de diversos centres.

En concret, s’han suspès els tallers del Pla Educatiu d’Entorn (jota per a primària i rap per a secundària), previstes per aquesta setmana, la plantada de l’arbre, prevista per al 17 de març, el Dia de la Poesia, prevista per al 21 de març, el Fòrum Jove, previst del 25 al 27 de març, i el Saló de la Infància, previst del 4 al 9 d’abril.  

D’altra banda, la URV ha suspès també les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran, que tenen lloc a diferents punts de la demarcació. Així, queden suspeses, fins nova ordre, les previstes al Casal. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies