HomeEnergiaEl Govern sotmet a informació pública l'autorització del parc eòlic Tivissa III...

El Govern sotmet a informació pública l’autorització del parc eòlic Tivissa III amb 8 molins

L’empresa Shell desarrollo 3 i 4 S.L., amb seu a Sevilla, ha sol·licitat l’autorització per construir dos parcs solars fotovoltaics (BCN Solar 1 i BCN solar 2) als termes municipals de Passanant i Belltall, Fores, Solivella, L’Espluga de Francolí i Vallfogona de Riucorb i a Vallbona de les Monges i Ciutadilla. Com publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) este dilluns, la primera central projecta 242.528 mòduls solars de 570 Wp cadascun, i la segona 123.136 panells de 570 Wp. En global, les dos instal·lacions suposen una inversió prevista de 121.068.266 euros. En paral·lel, el Govern també ha sotmès a informació pública l’autorització del parc eòlic Tivissa III que projecta vuit aerogeneradors.

Tal com indica la publicació del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la central eòlica projecta vuit molins de 6,6, MW de potència unitària, amb una potència total instal·lada de 50 MW. Els aerogeneradors tenen tres pales amb un diàmetre de 155 metres de longitud i una alçada de boixa de 122,5 metres o similar, i les seues línies soterrades d’interconnexió a 30 kV.

La instal·lació s’ubica al terme municipal de Tivissa. L’empresa Desarollos Eólicos Tivissa III, SLU, amb seu a Madrid, ha sol·licitat l’autorització i hi destinarà un pressupost de 48.000.048,57 euros.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 89

Últimes notícies