HomeCulturaMatrix Cultura 2050 difondrà actuacions i iniciatives artístiques de les Terres de...

Matrix Cultura 2050 difondrà actuacions i iniciatives artístiques de les Terres de l’Ebre per Twitter

El programa Matrix Cultura 2050 a les Terres de l’Ebre. Els camins de l’aigua naix este dimecres per difondre i fer valer iniciatives artístiques, culturals i locals que tenen a veure amb “el manteniment cultural del paisatge” amb pràctiques i coneixements.

L’associació Livemedia per a les Arts i Cultures en Xarxa és la impulsora i farà la primera transmissió, sempre per Twitter, este dimecres. El programa es farà fins al juliol, amb esdeveniments en directe, el primer del qual es dedicarà a la Colònia Fàbrica de Flix.

Després de les propostes d’entitats participants i actors locals a cada municipi, es publicaran escrits i s’editaran les seqüències audiovisuals per reflexionar sobre les iniciatives locals existents i la seva contribució a la sostenibilitat cultural del paisatge i del territori. La darrera jornada, Meta Colant, es farà el 14 de juliol a Vinebre, una trobada per posar en comú totes les experiències, reforçar la xarxa de treball i projectar el teixit cultural de les Terres de l’Ebre.

Col·laboren en la iniciativa el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, la fundació El Solà i Territori Inhòspit.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies