HomeCulturaEl Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme atorga una subvenció de 80.000 euros...

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme atorga una subvenció de 80.000 euros a Tortosa pel Terres Travel Festival

L’ajuntament de Tortosa rebrà una subvenció de 80.000 euros per part del Ministeri d’Indústria, Comerc i Turime per l’organització del Terres Travel Festival-Films & Creativity que tindrà lloc del 2 al 10 de setembre de 2022. La subvenció és el resultat d’unes esmenes presentades al Pressupost General de l’Estat per part de Ferran Bel, diputat tortosi al congrés, i portaveu del PdCAT.

El Terres Travel Festival-Films & Creativity, la primera edició del qual va tenir lloc el 2017, és l’únic festival dedicat al gènere audiovisual turístic a Espanya i el seu objectiu és fomentar el turisme sostenible, accessible i responsable. Ha esdevingut un esdeveniment que aconsegueix cada any més repercussió internacional i que se celebra a Tortosa (Tarragona), ciutat amb més de 2.000 anys d’història i en un territori Reserva de la Biosfera de la UNESCO , les Terres de l’Ebre.

El Terres Travel Festival-Films & Creativity és l’únic festival espanyol inclòs al circuit internacional CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals), Comitè Internacional de Festivals de Cinema de Turisme, que es va crear el 1989 a Viena per reconèixer, premiar i celebrar l’excel·lència en el màrqueting de vídeo de la indústria del viatge i que acull els catorze millors festivals dedicats al gènere audiovisual turístic del món.

Amb el suport de operadors turístics i agents empresarials, el Terres Festival aprofita la plataforma del certamen per programar accions culturals com exposicions i activitats turístiques de descoberta responsable dels atributs de les Terres de l’Ebre que multipliquin el seu impacte econòmic i mediàtic.

A més, s’organitzen durant l’any altres activitats relacionades amb el certamen: jornades de presentació del festival als grans actors de la indústria i del turisme de la província de Tarragona, i el 6 de setembre del 2022 tindrà lloc la primera edició del Terres Check -In, una extensió del Terres Festival que neix amb l’objectiu de concentrar, en un festival de nova creació, la producció audiovisual de promoció del sector turístic. Així mateix, al llarg del període octubre 2021 – octubre 2022 s’estan duent a terme accions de promoció i de presentació del festival davant d’interlocutors estratègics del sector turístic tant a Tortosa com a Barcelona (Terres CETT, 24 de novembre de 2021) i Madrid ( Fitur, gener de 2022); ia l’agost del 2022 es duran a terme diversos actes de pre-festival a Tortosa i altres poblacions de les Terres de l’Ebre.

L’acord de concessió de concessió de subvenció publicat pel BOE el passat 28 de juny, i aprovat pel Consell de Ministres, arriba des de la Secretaria d’Estado de Turismo.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 87

Últimes notícies