HomeSuccessosUna parella denuncia haver sigut víctima d’una agressió homòfoba en una discoteca...

Una parella denuncia haver sigut víctima d’una agressió homòfoba en una discoteca de Deltebre

Una parella ha denunciat haver sigut víctima d’una agressió homòfoba en una discoteca de Deltebre, la nit de la revetlla de Sant Joan. Segons la versió de la parella homosexual, l’agressió va començar dins de la discoteca després d’haver-se intercanviat paraules d’afecte entre ells mentre estaven als lavabos del local. Els Mossos d’Esquadra han rebut denúncies creuades per este cas, per part de la parella homosexual i també de l’altre implicat en el cas.

 

Motivació homòfoba

Segons ha publicat el digital Aguaita.cat, l’agressió es va produir dins del local quan esta parella es trobava al lavabo i després d’haver intercanviat mostres d’afecte entre ells. Segons explica el digital, l’agressió es va produir després que la parella es digués unes paraules afectuoses entre ells, llavors, sense cap altra motivació, un home se’ls va abraonar i va començar a colpejar-los. A l’agressió s’hi hauria unit un altre home i, segons ha explicat la parella, la pallissa es va allargar “uns deu minuts”.

Els dos homes van requerir assistència mèdica al CAP de Deltebre, primer, i a l’Hospital Comarcal d’Amposta, després; i arran de la baralla presenten diverses contusions a la cara i a tot el cos, i un d’ells té un peu trencat. “Nosaltres no vam fer res per a provocar això”, ha dit a Aguaita.cat un dels dos homes. La parella ha denunciat el cas als Mossos d’Esquadra, com també ho ha fet l’altra part implicada en la baralla.

Fonts de la direcció de la discoteca MUUM han confirmat a l’ACN que els serveis de seguretat van intervenir aquella nit per a aturar una baralla i van fer fora del local els implicats, com és habitual, però desconeixen els motius pels quals es va produir. Els Mossos d’Esquadra han assegurat que han rebut denúncies creuades de les dos parts implicades en el cas. Després d’haver pres declaració a tots els implicats han traspassat les diligència a Justícia, que haurà de determinar si hi va haver una motivació homòfoba en la baralla.

 

Condemna dels fets

Davant d’estos fets, l’Ajuntament de Deltebre ha mostrat el rebuig a qualsevol agressió per motius de gènere i orientació sexual, com la que presumptament haurien patit estos dos homes durant la revetlla de Sant Joan en una discoteca del municipi, i s’ha posat a disposició de la parella: “Condemnem i rebutgem enèrgicament l’agressió homòfoba que han patit dos veïns del municipi durant la revetlla de Sant Joan en un local d’oci nocturn de la població. Com bé ells saben, estem a la seua plena disposició”. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha reiterat que “condemnem totes aquelles actituds d’intolerància que no respecten els drets de les persones ni les seues llibertats”, ha insistit.

També ERC-Més Deltebre ha lamentat i condemnat els fets: “Les agressions homòfobes són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat, la dignitat i la integrat física i psíquica d’altres persones”. A més, han mostrat també el seu suport a les víctimes. “És una notícia molt negativa que no hauria de produir-se en ple segle XXI i ens ha d’entristir com a societat”, ha assegurat el portaveu republicà Joan Alginet. Les mostres de suport a la parella s’han fet sentir també a les xarxes socials.n

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies