HomeSense categoriaEl Museu de la Mar de l’Ebre celebra el Dia Internacional dels...

El Museu de la Mar de l’Ebre celebra el Dia Internacional dels Museus amb estrenes i activitats programades

MONTSIÀ // El Museu de la Mar de l’Ebre, amb el suport del Museu de les Terres de l’Ebre, celebra el Dia Internacional dels Museus amb activitats i estrenes programades per al cap de setmana del 15 i 16 de maig. Enguany, la diada del 18 de maig es commemora sota el lema ‘El futur dels museus: recuperar i reimaginar’. La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, considera que “aquestes novetats que programem en el marc del Dia Internacional dels Museus són una oportunitat més per donar a conèixer el Museu de la Mar de l’Ebre i apropar-lo a diferents públics”. 

Entre les dues activitats planificades hi haurà una jornada de portes obertes el diumenge 16 de maig, en els horaris habituals del museu: d’11 a 14 h i de 16 a 19 h. I d’altra banda, el mateix diumenge, l’Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientals de Catalunya oferirà el contacontes ‘El viatge de la perla’ a les 11.30 h. Les inscripcions per assistir al contacontes s’han de fer mitjançant el següent correu electrònic: museudelamardelebre@gmail.com. 

A més, el dissabte 15 de maig, el Museu de la Mar de l’Ebre estrenarà l’aplicació ‘El museu al teu mòbil’, la qual permetrà als visitants obtenir la informació del museu a través del codi QR que es troba a la recepció. La regidora destaca que “és molt important adaptar-se a les noves demandes tecnològiques” i afirma que “és un factor que tenim molt en compte per fer visible i accessible el nostre museu”. Entre les estrenes, també hi haurà el reportatge ‘Youtubers als museus’, realitzat per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, a través de les seves xarxes socials. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies