HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el servei d’acolliment...

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el servei d’acolliment residencial d’urgència

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el servei d’acolliment residencial  d’urgència, un servei destinat a suplir temporalment la llar familiar per pèrdua de  l’habitatge habitual i quan no es dispose de recursos econòmics i de xarxa familiar i  social per resoldre la situació. En aquest sentit, el Consell Comarcal disposa d’un  pis a Camarles amb capacitat de sis persones i un màxim de dues unitats de  convivència. 

“La situació de crisi que vivim fa que augmenten de manera important el  nombre de persones que tenen dificultats per cobrir les necessitats més  bàsiques, sobretot d’habitatge o alimentació”, ha manifestat el president del  Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha visitat el pis, juntament amb  la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra i l’alcalde de Camarles i  conseller comarcal d’Habitatge, Josep Antoni Navarro. 

Aquest és el primer centre d’estada limitada per atendre casos d’urgència que es  posa en marxa al Baix Ebre i que el Consell Comarcal ampliarà en un parell de  mesos amb un altre pis a Tortosa.  

Pel que fa a la durada de l’estada en el servei d’acolliment residencial d’urgència és  d’un màxim de 3 mesos, un període durant el qual es facilita l’allotjament i es fa un  seguiment de l’evolució i l’ús del servei per part de l’equip de serveis socials del  Consell Comarcal del Baix Ebre. 

Per tal de poder posar en marxa aquest servei, el Consell Comarcal té un conveni  amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, mitjançant el qual li ha cedit l’habitatge  situat a Camarles que era propietat de la SAREB SA i estava cedit a l’Agència. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 23

Últimes notícies