HomeCulturaEl Museu de les Terres de l’Ebre presenta la mostra fotogràfica ‘Les...

El Museu de les Terres de l’Ebre presenta la mostra fotogràfica ‘Les nostres orquídies’

L’Ateneu de Natura, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta organitzen l’exposició “Les nostres orquídies” que es pot visitar al Museu de les Terres de l’Ebre des del passat 5 d’abril i fins al 5 de maig. La mostra consta de 46 fotografies realitzades pel fotògraf Lluís Ibàñez Melià i la dirigix l’associació Ateneu de Natura, que pretén posar en valor la gran biodiversitat d’orquídies silvestres que es poden trobar a les Terres de l’Ebre des d’una mirada artística.

I és que, tot i que se solen vincular les orquídies a l’exotisme de les llunyanes selves tropicals, també es poden trobar aquí, encara que més xicotetes i tímides. Com comenta el fotògraf Lluís Ibàñez, moltes d’elles no arriben als 15 cm d’altura i creixen amagades entre la natura passant desapercebudes.

En este sentit sorgix este projecte amb més de 50 espectaculars fotografies capturades al massís dels Ports. Una àrea botànica on se troben representades la mitat de les 115 espècies d’orquídies que hi ha a la península Ibèrica.

Esta exposició s’inclou dins d’un conjunt d’activitats que, sota el nom de La primavera arriba al Museu!, organitza el Museu de les Terres de l’Ebre este mes d’abril per tal d’acostar als ciutadans el món i el valor ecològic de les plantes en flor. Les altres activitats que es realitzaran són el taller Descobrim les nostres orquídies, a càrrec del membre del Grup Orquidològic de Catalunya Ernest Gatell el dia 20 d’abril, i el taller Balcons verds, la biodiversitat a casa teva, el dia 25 d’abril.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 63

Últimes notícies