HomeCulturaEl Museu de Tortosa implanta un servei gratuït d'audioguia per als visitants

El Museu de Tortosa implanta un servei gratuït d’audioguia per als visitants

Des d’ara, les persones que visiten el Museu de Tortosa disposaran d’un nou suport tecnològic que facilitarà que puguen conèixer amb major detall els elements que es mostren a l’exposició permanent. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, el Museu ha activat el servei d’audioguia gratuït per tal que els visitants puguen tindre les explicacions sobre el fons als seus dispositius mòbils.

El sistema funciona escanejant amb els telèfons intel·ligents o les tauletes el codi QR que es troba a l’accés al Museu. Això permet que cada visitant puga escoltar els àudios dels continguts expositius, a mesura que recorre els diferents espais de l’equipament. L’únic requisit tècnic és que el dispositiu tinga instal·lada alguna aplicació per a la lectura de codis QR, així com connexió a Internet.

L’audioguia del Museu de Tortosa està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. En total hi ha 50 fragments d’àudio, que sumen 45 minuts d’explicacions sobre la història de Tortosa, el seu territori i les peces més representatives de l’exposició. Els àudios estan numerats en l’ordre del recorregut de la visita i, per poder-los escoltar, només cal prémer a sobre de cada enunciat al llistat que s’apareix als dispositius mòbils una vegada escanejat el codi QR a l’inici de la visita.

Durant tota esta setmana, i amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu de Tortosa manté les jornades de portes obertes per tal que tota la ciutadania puga visitar l’equipament que mostra diferents elements de la història de Tortosa, des de la prehistòria fins a l’etapa moderna.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 27

Últimes notícies