HomeEducacióLa Ribera d'Ebre inicia els nous cursos de llengua per a persones...

La Ribera d’Ebre inicia els nous cursos de llengua per a persones nouvingudes

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat una nova edició dels cursos integrals de primera acollida. Es tracta d’una formació perquè tant les persones estrangeres com les persones nouvingudes arrelades a la comarca puguen adquirir autonomia, especialment pel que fa a l’ús de la llengua.

Les classes estan dirigides a un públic adult, inclouen noranta hores de català i s’impartiran a Flix i Vinebre.

Desconèixer la llengua genera inseguretat. I quan els estudiants aconsegueixen trencar aquest sostre de vidre, poden apropar-se i vincular-se i comunicar-se amb persones catalanoparlants, de manera molt més efectiva”, ha explicat Vivian Cano, tècnica d’Immigració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Als cursos hi acudeixen sobretot dones, un col·lectiu que necessita el català per a situacions tan bàsiques i quotidianes com anar al metge o interactuar amb l’escola dels fills. És una oportunitat que cal aprofitar i que dees del Consell Comarcal estem molt contents de poder oferir, perquè la llengua és la base per relacionar-nos i integrar-nos.”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies