HomeSocietatS'inauguren les obres del nou dipòsit d'aigua del Poble Nou del Delta

S’inauguren les obres del nou dipòsit d’aigua del Poble Nou del Delta

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyats pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, entre altres autoritats, han inaugurat avui les obres que milloraran la garantia en el subministrament d’aigua del municipi, concretament la dels nuclis de Poble Nou i els Eucaliptus.

Els treballs han consistit en la construcció d’un nou dipòsit d’aigua, ubicat al nucli de Poble Nou, amb capacitat per emmagatzemar 600 m³, i la renovació de la conducció d’aigua que subministra els nuclis de Poble Nou i els Eucaliptus. La inversió total dels treballs, executats per l’Ajuntament, ha estat de més de 252.600 euros i han comptat amb un ajut de l’ACA de 81.000 euros.

El nou dipòsit multiplica per vuit la capacitat d’emmagatzematge d’aigua del municipi, que fins ara únicament disposava d’un dipòsit de 70 m³, podent així garantir l’aigua durant els mesos d’estiu quan es produeix un major increment de la demanda a causa del turisme.

Abans de la inauguració, el director de l’ACA s’ha reunit amb l’alcalde d’Amposta per abordar les infraestructures per al sanejament de les aigües residuals necessàries als nuclis de Poble Nou i els Eucaliptus.

El director de l’ACA ha destacat que “abans de l’estiu ja estarà redactat el projecte de la depuradora d’Eucaliptus i per al sanejament de Poble Nou ja tenim l’alternativa definida, gràcies al Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate) i al Consell Comarcal del Montsià”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies