HomeFestesEl músic Gerard Fusté Vericat serà el pregoner de les Festes Quinquennals...

El músic Gerard Fusté Vericat serà el pregoner de les Festes Quinquennals d’Ulldecona

Gerard Fusté Vericat, nascut el 1975 a Ulldecona, canta des de fa tres anys a l’Orfeó Català i és director de l’Aula de Música del Centre Moral i Cultural de Poblenou. També col·labora en tasques de direcció a l’Orfeó Ulldeconenc i Resonart Vocal Ensemble a Barcelona.

Durant la seva trajectòria professional, ha dirigit Coral Santa Bàrbara, l’Orfeó Pau Casals de la Ràpita, diversos cors infantils, entre ells els Rossinyols del Montsià d’Ulldecona, i ha estat fundador de la Coral Aquae d’Amposta.

També ha estat cantant en diferents orquestres com Perfil, Aitana, Passadena, Blanco Saten, Los del Ebro, la Tribu de Santi Arisa (premi ARC millor orquestra de Catalunya any 2006), Orquestra Swing Latino (premi ARC a millor orquestra de Catalunya any 2019) i Orquestra Europa. Últimament ha col.laborat amb les orquestres Himalaya i La Principal de la Bisbal.

Pel que fa a la seva formació acadèmica, al Conservatori de Música Mestre Tàrrega de Castelló i als Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona de Tortosa i Tarragona, va cursar el Títol Superior en Llenguatge Musical i Direcció de Cors i Professionals de Piano. Compta també amb un màster en Pedagogia i Direcció de Cors per la Universitat Internacional de La Rioja.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 30

Últimes notícies