HomeTurismeEl Parc Natural del Delta de l'Ebre i els equipaments patrimonials del...

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i els equipaments patrimonials del delta sumen esforços per millorar-ne la promoció

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, impulsen la campanya de promoció “Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el delta de l’Ebre”. Aquesta acció inclou tots els museus i centres d’interpretació de l’àmbit del delta.

A través d’aquesta iniciativa, els visitants del Delta disposaran d’una sèrie d’avantatges per gaudir dels centres i equipaments següents: la Torre de l’Ermita de l’Aldea (l’Aldea); el Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta); la Casa de Fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Poblenou del Delta, Amposta); MónNatura Delta (Amposta); el Centre d’Interpretació de l’Arròs La Torra (Camarles); l’Ecomuseu del Parc Natural (Deltebre); Ebre Terra, Centre d’Inspiració Turística (Deltebre); el Molí de Rafelet (Deltebre); el Museu de la Mar de l’Ebre (la Ràpita), i el Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta (Sant Jaume d’Enveja).

Tots els visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit d’avantatges com ara descomptes en les entrades o visites personalitzades, entre d’altres. Així, a partir del primer segell de visita d’un equipament, disposaran del 50% de descompte a la resta d’equipaments (el 10% al MónNatura i el 25% al Molí de Rafelet) i a partir de 7 segells podran gaudir de visites personalitzades i exclusives als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Centre de Recuperació de Fauna Salvatge del Canal Vell i Centre Ictiològic) o del Museu de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, els visitants que aconsegueixin tots els segells participaran en el sorteig de dues places per assistir a la jornada anual d’anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre i que es duu a terme una vegada a l’any a la Reserva Integral de la Punta de la Banya.

Aquesta campanya s’inscriu en les accions de desenvolupament de la Carta europea de turisme sostenible (CETS) del Parc Natural del Delta de l’Ebre i en el programa de Museu de Suport Territorial del Museu de les Terres de l’Ebre. Precisament, fa uns mesos el Parc va renovar per tercer cop la seva acreditació a la CETS.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 54

Últimes notícies