HomeSocietatEl Pavelló Fluvial de Deltebre s’inaugurarà la segona quinzena de setembre

El Pavelló Fluvial de Deltebre s’inaugurarà la segona quinzena de setembre

El nou Pavelló Fluvial de Deltebre, ubicat als baixos del pont Lo Passador, s’estima que obrirà les seues portes la segona quinzena del mes de setembre, segons informen des del consistori.

El Pavelló, que ocuparà 1.000 m2, serà un espai de projecció turística que podrà convertir-se, de forma transitòria, en un auditori plenament equipat i condicionat acústicament.

L’aforament que tindrà serà variable depenent del tipus d’activitat que es realitze: així doncs, en una obra de teatre s’ubicaran 260 persones assegudes i, en cas de concert, hi cabran unes 640 persones.

L’equipament comptarà amb un espai d’informació turística que, acompanyat de diferents panells ubicats a l’exterior, donaran a conèixer els atractius turístics del municipi. La instal·lació va ser l’acció més votada per la població als pressupostos participatius i té un cost previst de 348.000 euros, 325.000 dels quals són finançats per mitjà d’un préstec i la resta, 23.000 euros, són d’aportació municipal. Quant a l’equipament intern, es va dotar una partida pressupostària de 90.000 euros. La construcció d’este Pavelló Fluvial serà la primera acció per al desenvolupament d’un espai turístic, fluvial i de lleure, ja que el consistori també preveu habilitar un espai lliure de gairebé 9.200 m2, amb la barcassa del transbordador com a escenari d’un amfiteatre, a més d’edificar una zona hotelera que ocupe 5.830 m2, i una de comerç i una de restauració de 3.109m

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 29

Últimes notícies