HomePolíticaEl PDeCAT tanca la campanya tornant a recórrer les 10 comarques...

El PDeCAT tanca la campanya tornant a recórrer les 10 comarques de la demarcació de Tarragona

TERRES DE L’EBRE // El PDeCAT ha tancat la campanya tornant a recórrer les 10 comarques de la demarcació de Tarragona. El cap de llista a la demarcació, Marc Arza i Carles Luz, han reivindicat  el vot pel PDeCAT a tots aquells que “encara s’ho estan pensant” i que volen “diputats  de Km0, que defensaran els interessos del territori per sobre dels del partit”. I és  que l’equip de campanya, des que va iniciar la precampanya ha recorregut més de  10.000 km per tot el territori, fent parada als municipis, escoltant els problemes de la  gent. 

La primera comarca ha estat el Montsià, on acompanyat per la candidata Teresa Moya, ha recordat que “el Delta necessita protecció i el PDeCAT donem suport al pla Delta  i ens comprometem a que hi arribin els 300 milions que el Delta necessita per  sobreviure”. 

Des del Baix Ebre, acompanyat per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i pels  candidats Carles Luz i Carlos Serra, Arza ha exposat que “el PDeCAT impulsarà la  digitalització dels polígons industrials per atreure empreses i generar ocupació” i  també ha reivindicat “mesures en clau territorial i que no s’apliquin els mateixos  criteris a una gran ciutat que a un poble petit”.  

Des de la Terra Alta, amb la candidata Carme González, el cap de llista a la demarcació ha reivindicat “la secretaria general del món rural, com a eina transversal, que  escolti el territori i que impulsi polítiques actives per lluitar contra el  despoblament”. 

Posteriorment, des de la Ribera d’Ebre i acompanyat per l’alcalde Joan Piñol, Arza ha  reclamat “planificar amb temps la reindustrialització de la Ribera d’Ebre per donar  sortida als 2.000 llocs de treball que generen les nuclears”. 

Per la seua part, Luz ha valorat molt positivament la campanya ja que “acabem la  campanya sent molt optimistes, la gent ens transmet que ens anirà molt bé”. “Hem  aconseguit transmetre que el vot al PDeCAT és útil per la llibertat del país però  també per tornar a fer funcionar el país”, ha afegit el candidat ebrenc, que ha acabat  fent una crida a votar i a fer-ho pel PDeCAT. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

73 + = 77

Últimes notícies