HomeSalutSalut i Pimec faran 85.000 tests d'antígens ràpids a empreses i polígons...

Salut i Pimec faran 85.000 tests d’antígens ràpids a empreses i polígons industrials d’arreu de Catalunya

El Departament de Salut i Pimec faran 85.000 tests d’antígens ràpids a empreses i polígons industrials d’arreu de Catalunya. Esta acció es farà gràcies a la signatura d’un acord entre les dos parts. Salut aportarà estos 85.000 tests que entregarà al Servei Català de la Salut per facilitar el desplegament inicial de les activitats previstes al conveni. Per la seua banda, Pimec realitzarà els testos als centres de treball, polígons i zones de concentració d’activitat laboral a través de les seues organitzacions sectorials i territorials. La patronal s’encarregarà de l’organització i el desenvolupament dels cribratges. Estos es podran fer puntualment o establir una periodicitat.

Els cribratges es faran seguint les prescripcions del ‘Protocol per a la realització al territori de Catalunya de cribratges mitjançant tests d’antígens a empreses, polígons i zones de concentració d’activitat laboral’, elaborat per Salut i presentat al Consell de Relacions Laborals de Catalunya.

L’acord es va signar este dijous al vespre entre el secretari general de Salut, Marc Ramentol, i el president en funcions de Pimec, Josep González. Ramentol l’ha valorat com “una oportunitat clau” per millorar el rastreig i la pro activitat en la cerca de nous casos de covid. Ha afegit que d’esta manera s’introdueix la política de cribratges a l’entorn laboral de tot Catalunya. González ha expressat el compromís “inequívoc” de les pimes amb la prevenció de propagació dels contagis.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 75

Últimes notícies