HomeInfraestructuresEl Perelló condiciona un nou accés de vianants a la Urbanització del...

El Perelló condiciona un nou accés de vianants a la Urbanització del Molí

L’Ajuntament del Perelló ha començat les obres de construcció de les noves escales que donen accés al Passatge de la Urbanització el Molí, situada a l’entrada del poble entre els carrers Sajolida i l’Avinguda Catalunya.

L’actuació es porta a terme en una zona que estava totalment abandonada i era intransitable. Després de l’arranjament, les noves escales milloraran la seguretat de la zona, habilitaran un nou accés a peu per als veïns i veïnes i serviran també per donar una nova imatge a l’entrada del municipi. “La urbanització està situada en una zona residencial i hi ha un gran desnivell entre els seus carrers. Gràcies a aquestes obres, la població guanya una nova zona per als vianants, tant per als veïns de la urbanització com per tota la població”, ha destacat l’alcaldessa del Perelló, Maria Cinta Llaó.

La previsió és que les obres tinguin un termini d’execució de quinze dies, dels quals ja se n’han complert la meitat.

Substitució del cautxú del Parc de les Comes

Foto: Ajuntament del Perelló

El dilluns 21 de febrer, el consistori també substituirà el cautxú del Parc de les Comes. Actualment, el terra estava format per diferents plaques d’aquest material i amb el canvi de sòl, s’instal·larà una única peça de cautxú sense juntes. Aquesta millora, arriba després de més de deu anys d’ús. “És un dels parcs més concorreguts de la població i amb el pas dels anys el cautxú s’havia anat deformant pel seu ús. Ara ja era el moment d’instal·lar-ne un de nou i fer el parc més segur i agradable“, ha detallat l’alcaldessa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 56

Últimes notícies

-->