HomeEsportsEl pilot del MC Amposta, Pau Monllau s'imposa en la categoria SM...

El pilot del MC Amposta, Pau Monllau s’imposa en la categoria SM Road i segueix líder de la general

ESPORTS // Pau Monllau (MC Amposta) va sumar una altra victòria en la Copa Catalana de Supermotard, imposant-se en la tercera cursa de la temporada al circuit de Móra d’Ebre. La calor va ser un dels obstacles que van afrontar els pilots durant la cursa, que en aquesta ocasió va comptar amb 45 participants sumant les diferents categories.

Pau Monllau va ser el més ràpid de la categoria SM Road. Àlex Manzella (MC Móra d’Ebre), segon, i Dídac Segura (Pilotschool), tercer, van completar el top tres de la categoria. Aquest triomf permet al pilot del Moto Club Amposta, augmentar la seua renda al capdavant de la classificació general amb un total de 100 punts, seguit d’Àlex Manzella amb 60.

En SM 2, Jaume Gaya (MC Segre) no ha donat opció a cap dels seus rivals i s’ha endut amb comoditat el triomf. Genís Gelada (MC Polea), segon classificat, i Jordi Antonio (MC Alcanar), tercer, van completar el top tres de la categoria.

Pel que fa a la categoria SM Road + 35, primer lloc per Roger Ezpeleta (CEC Alcarrás), i segona posició d’Eduard Betrian (MC Móra d’Ebre. Betrian és tercer de la general.

La pròxima i quarta cita de la Copa Catalana de Supermotard i Minimotard, serà el 4 d’octubre, amb la prova del circuit al Pla de Sant Tirs.