HomeSense categoriaEl ple del Consell del Baix Ebre aprova el cartipàs de l’ens...

El ple del Consell del Baix Ebre aprova el cartipàs de l’ens comarcal

El ple del  Consell Comarcal del Baix Ebre va aprovar, el cartipàs de l’ens comarcal que és presidit per Xavier Faura, fruit de l’acord de govern entre Esquerra Republicana i Movem Terres de l’Ebre. Concretament, s’han creat sis comissions informatives: Activació econòmica i esports, a càrrec del conseller Ivan Garcia; Ensenyament, joventut, cultura i turisme, encapçalada per Jordi Jordan; Governació i hisenda, amb el conseller Jordi Gaseni al capdavant; Territori, a càrrec de Maria Cinta Llaó; Gestió ambiental i sector primari, encapçalada per Roger Avinyó i Serveis a les persones, presidida per Rosalia Pegueroles. Cadascuna d’aquestes comissions informatives està integrada per dos representants de cada grup polític comarcal.

També es va nomenar Ivan Garcia vicepresident primer del Consell; Jordi Jordan vicepresident segon; Jordi Gaseni vicepresident tercer; Maria Cinta Llaó, vicepresidenta quarta; Roger Avinyó vicepresident cinquè i, finalment, Rosalia Pegueroles vicepresidenta sisena. Pel que fa a la composició de la comissió de govern, l’integren el president i els sis vicepresidents de l’ens.

En la sessió plenària es van acordar els membres del consell de Presidència, que són: Jordi Forné, Simón Falcó, Josep Antoni Navarro, Virginia Borràs, David Poy i Laura Fabra. Pel que fa al càrrec de gerent es va nomenar Neus Guiu.

Finalment, el ple va acordar el règim de dedicacions i indemnitzacions dels consellers per aquest mandat 2019-2023. El president, que tindrà una dedicació del 75% de la jornada, s’ha reduït en 6.000 euros anuals el salari. També tindrà una dedicació parcial, del 50% de la jornada, el conseller David Poy, responsable de les àrees d’ensenyament i joventut. 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies