HomeComunicacióEl president de la Generalitat inaugurarà este dilluns els nous estudis de...

El president de la Generalitat inaugurarà este dilluns els nous estudis de canalte

El dilluns 24 d’octubre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugura els nous estudis de canalte, que estrena un nou canal d’esports.

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, presidirà dilluns dia 24 d’octubre la inauguració oficial dels nous estudis de televisió de canalte i la posada en marxa d’un nou canal exclusiu d’esports.

La societat Ebre Digital SL -creada el 2013 per la unió de dos concessionaris de Televisió Digital Terrestre- ha convocat la societat civil i política a un acte que servirà per a alguna cosa més que presentar uns nous estudis audiovisuals. Es passa pàgina a nou anys d’ubicació als baixos de la residència l’Onada, al barri de Sant Llàtzer, i s’aposta per un nou enclavament estratègic, el Portal Centre Ciutat de Tortosa, un aparador econòmic de Tortosa on es concentren destacades marques i empreses del territori.

Al nou local s’hi ha traslladat recentment la televisió local generalista canalte -que renova imatge i recupera marca-, i també el nou centre emissor d’un nou canal temàtic esports te, un projecte pioner en l’àmbit de les TDT de Catalunya que arranca en període de proves. Però, a més a més, també hi ha quatre ràdios digitals, un diari digital, dos noves plataformes web i una productora audiovisual. I tots, amb imatge renovada.

Esta concentració de mitjans ha permès a l’empresa denominar els nous estudis com a Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV), per a fer valdre que, des d’este nou hub de mitjans de comunicació i centres de producció i emissió, tots els municipis ebrencs estan connectats permanentment en els àmbits audiovisual i digital, cosa que cohesiona, així, una població de prop de dos-cents mil habitants. Del nou local, en destaca l’àmplia redacció (amb divuit llocs de treball), i un plató polivalent en el qual s’aposta pel croma.

Per a la inauguració s’ha enviat centenars d’invitacions, i ja hi ha confirmada la presència del president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), a més d’alts representants del Govern de la Generalitat -tant de Barcelona com de l’Ebre-, i dels alcaldes, regidors i representants de la societat civil, especialment d’empresaris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies