HomeEducacióEl president del Consell Escolar, Jesús Viñas, confia que es debata "amb...

El president del Consell Escolar, Jesús Viñas, confia que es debata “amb profunditat” el nou calendari

El president del Consell Escolar, Jesús Viñas, espera que es debata “amb profunditat” la proposta de calendari escolar feta pel Departament d’Educació i que “tothom s’escolte” en la reunió d’aquest dilluns.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha apuntat que habitualment la proposta de calendari escolar es debat quan la conselleria els fa arribar l’ordre i ha apuntat que fins al moment només hi havia hagut un anunci, sobre el que ha afirmat el Consell no té veu. Un cop feta arribar l’ordre de nou calendari, sí que ha afirmat que es debatrà. Viñas no ha entrat a valorar la polèmica generada i s’ha limitat a dir que va fer arribar a la conselleria el malestar generat i el conseller va proposar explicar la proposta en una sessió extraordinària.

Aquesta sessió tindrà lloc aquest dilluns a la tarda, quan Cambray detallarà davant del Consell Escolar la decisió d’avançar l’inici del curs escolar vinent. De la trobada, Viñas espera que totes les parts escolten l’altra i que es puga esclarir els dubtes “que puguen tenir alguns membres” del consell. Un cop feta l’explicació per part de Cambray, el Consell Escolar discutirà “amb més profunditat” la proposta.

El Consell Escolar pot fer un dictamen sobre la proposta de calendari escolar feta per la Conselleria, però aquest no és vinculant.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 69

Últimes notícies