HomeTerres de l'EbreEl projecte cultural “LlibreLab”, impulsat per un veí de Móra d’Ebre, finalista...

El projecte cultural “LlibreLab”, impulsat per un veí de Móra d’Ebre, finalista del Premi Lluís Carulla 2020

TERRES DE L’EBRE // La cultura és un bé essencial capaç de transformar persones i d’oferir solucions a necessitats socials. Aquesta capacitat de transformació de la societat que té la cultura està sent més evident que mai per l’impacte de la pandèmia en les nostres vides.

Sense cultura ens falta l’aire, i el Premi Lluís Carulla contribueix decididament a millorar la societat catalana amb i des de les arts destinant 100.000 € als emprenedors culturals.

El proper 9 de desembre a partir de les 19h a l’espai IDEAL de Barcelona es lliurarà el Premi Lluís Carulla, el guardó biennal impulsat per la Fundació Carulla que aposta fermament per la cultura com a motor transformador de la societat. El guardó neix fa 6 edicions amb l’objectiu d’impulsar i accelerar projectes i idees que ofereixin resposta a les necessitats socials des de la cultura i les arts per tal de millorar la vida de les persones.  

El guardó identifica idees i projectes d’emprenedors culturals i els acompanya amb mentors per fer-los créixer i garantir-ne la seva viabilitat. 

L’edició d’enguany ha rebut 343 candidatures -207 en la categoria projecte i 136 en la categoria d’idea-, de creadors d’arreu de Catalunya, un 70% més que la darrera edició del 2018. De tots els participants s’han seleccionat 8 finalistes, 5 de la categoria de projectes i 3 d’idees. 

Un dels projectes finalistes és “LlibreLab”, ideat per Albert Pujol, veí de Móra d’Ebre.

 La iniciativa vol convertir les llibreries en l’epicentre real d’una comunitat cultural la qual marcarà el què, qui i com es poden fer les coses noves, i com es dona força a la cultura per aconseguir que, aquesta, sigui la base que faci perdurar el negoci de la llibreria en el temps. L’activitat principal serà la creació d’ una plataforma virtual que oferirà diferents paquets informatius i activitats a realitzar per tal de garantir l’ acompanyament durant el període de transformació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 64

Últimes notícies

-->