HomeSalutEl Projecte Emma incorpora una nova investigadora amb la col·laboració de SB...

El Projecte Emma incorpora una nova investigadora amb la col·laboració de SB Hotels

El passat 14 de juny, SB Hotels i el Projecte Emma van signar un conveni de col·laboració pel qual SB Hotels es comprometia a fer una aportació solidària de 15.890€, destinada a finançar la contractació de recursos humans.

Així, gràcies a l’aportació de SB Hotels es podrà complementar el 50% del contracte de la nova investigadora Alba Fischer Carles, graduada en Física per la Universitat de Barcelona, durant un any a partir de l’octubre de 2022.

Actualment, el Projecte Emma està immers en la investigació biomèdica sobre la resposta immune desenvolupada en els ganglis limfàtics de l’aixella en pacients de càncer de mama, i s’espera tenir els primers resultats preliminars durant l’any vinent.

El Projecte Emma d’investigació en càncer de mama naix a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per iniciativa de la Fundació Dr. Ferran, impulsat pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’ICS.

La Fundació Doctor Ferran contribueix a promoure i difondre la investigació científica a les Terres de l’Ebre alhora que incentiva activitats docents en el camp de la salut i impulsa activitats i programes científics, sanitaris i culturals, sempre vinculats a la millora de la qualitat de vida de les persones.

La cadena SB Hotels, amb origen a Tortosa i amb més de 30 anys d’història, ja compta amb 9 hotels a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre i Madrid.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 11

Últimes notícies