HomePolíticaEl PSC de Tortosa contesta a la CUP i li diu que...

El PSC de Tortosa contesta a la CUP i li diu que no accepta lliçons de democràcia sobre opinions del monument

TORTOSA // Des del PSC de Tortosa han respost a la CUP amb relació a la participació de la militant socialista Consol Cordero en el moviment a favor del manteniment del monument del mig del riu. Els socialistes tortosins diuen que l’acció de Cordero se circumscriu “a la seva lliure decisió personal” i que no acceptem lliçons per part de la CUP a l’entendre “que la discrepància és essencial en democràcia“.

El contingut complet del comunicat del PSC és el següent:

Davant les manifestacions de la CUP Tortosa  en les que demanen al PSC el rebuig públic de la participació de la militant Consol Cordero en el col·lectiu Corembe, que defensa el manteniment del monument a la Batalla de l’Ebre, l’agrupació local del PSC de Tortosa vol deixar clar que sempre hem actuat i actuem en coherència amb allò que sempre hem manifestat públicament sobre el Monument.

Les manifestacions o actuacions que a títol personal i individual puguin fer militants del nostre partit es circumscriuen a la seua lliure decisió personal. Entenem i respectem la discrepància, com no podria ser d’una altra manera. La discrepància és essencial en democràcia i això a la CUP ho hauria de saber. Per tant, no acceptem lliçons en este sentit.

Tanmateix creiem que assenyalar persones amb nom i cognoms de la manera que la CUP ha fet, a banda de poc elegant, denota uns tics poc democràtics davant la llibertat d’expressió de tothom i que corresponen a partits que estan a les seves antípodes.

Recordem que, com ja hem manifestat públicament, des del PSC ja fa temps que s’està treballant amb l’Observatori Europeu de la Memòria i amb la col·laboració amb la Secretaria d’Estat de Memòria Democràtica, per la dignificació de l’espai central del riu i que, a nivell de govern s’ha actuat escrupolosament seguint els procediments administratius que s’han sol·licitat des d’instàncies supramunicipals“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies