HomePol铆ticaEl PSC porta al Parlament el canvi de director al front del...

El PSC porta al Parlament el canvi de director al front del COMEBE

El PSC de l鈥橢bre critica la falta de rigor del govern de la Generalitat en tot el que fa refer猫ncia al COMEBE. Una falta de transpar猫ncia, que segons ells manifesten, en res beneficia el que hauria de ser el normal funcionament del Consorci.

El comunicat diu el seg眉ent:

El PSC de l鈥橢bre critica la falta de rigor del govern de la Generalitat en tot el que fa refer猫ncia al COMEBE. Una falta de transpar猫ncia que en res beneficia el que hauria de ser el normal funcionament del Consorci. En aquest sentit, el grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una bateria de preguntes amb l鈥檕bjectiu d鈥檈sbrinar les raons que han portat al govern ha realitzar tota una s猫rie de canvis de personal sense consensuar-los amb els membres consorciats.

Una vegada m茅s assistim a un canvi de cadires, al que malauradament ja ens t茅 acostumats el govern cada cop que s鈥檌ntercanvien les conselleries entre ERC i JuntsxCat. Uns canvis de personal sense cap criteri t猫cnic que ho avali. Entenem que la persona responsable, aix铆 com els t猫cnics, al davant d鈥檃quests tipus de consorcis no deurien tenir una obedi猫ncia de color pol铆tic, sin贸 d鈥檜na titulaci贸 acad猫mica adequada i els coneixements necessaris.

No pot ser que cada cop que canvia el titular responsable del departament hi hagi canvis en l鈥檕rganigrama, perqu猫 no beneficien en res i inevitablement produeixen un retard en les actuacions empreses. De fet, a hores d鈥檃ra ja s鈥檋auria d鈥檋aver redactat el projecte de rehabilitaci贸 del Poble Vell de Corbera d鈥橢bre i encara no se鈥檔 sap res.

Aix铆 mateix, el PSC vol saber per qu猫 en l鈥檈dici贸 del 2021 de l鈥檋omenatge anual a les v铆ctimes i combatents de la Batalla de l鈥橢bre, que es celebra a la cota 705 de la Serra de P脿ndols, l鈥檕rganitzaci贸 de l鈥檃cte ha estat assumida pel Departament de Just铆cia, i no pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l鈥橢bre, com era habitual.

Esperem que l鈥檃cte que es fa anualment a Camposines, pendent de confirmar, 聽en mem貌ria de les v铆ctimes desaparegudes a la Batalla de l鈥橢bre durant la Guerra Civil, puguin participar-hi els familiars i compti amb el vistiplau i participaci贸 del Consorci, perqu猫 entenem que aquests actes deurien estar ben definits i no obeir a decisions pol铆tiques que en res beneficien la realitzaci贸 d鈥檃quests tipus d鈥檋omenatges“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 54 = 59

脷ltimes not铆cies