HomePolíticaEl PSC porta al Parlament el canvi de director al front del...

El PSC porta al Parlament el canvi de director al front del COMEBE

El PSC de l’Ebre critica la falta de rigor del govern de la Generalitat en tot el que fa referència al COMEBE. Una falta de transparència, que segons ells manifesten, en res beneficia el que hauria de ser el normal funcionament del Consorci.

El comunicat diu el següent:

El PSC de l’Ebre critica la falta de rigor del govern de la Generalitat en tot el que fa referència al COMEBE. Una falta de transparència que en res beneficia el que hauria de ser el normal funcionament del Consorci. En aquest sentit, el grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una bateria de preguntes amb l’objectiu d’esbrinar les raons que han portat al govern ha realitzar tota una sèrie de canvis de personal sense consensuar-los amb els membres consorciats.

Una vegada més assistim a un canvi de cadires, al que malauradament ja ens té acostumats el govern cada cop que s’intercanvien les conselleries entre ERC i JuntsxCat. Uns canvis de personal sense cap criteri tècnic que ho avali. Entenem que la persona responsable, així com els tècnics, al davant d’aquests tipus de consorcis no deurien tenir una obediència de color polític, sinó d’una titulació acadèmica adequada i els coneixements necessaris.

No pot ser que cada cop que canvia el titular responsable del departament hi hagi canvis en l’organigrama, perquè no beneficien en res i inevitablement produeixen un retard en les actuacions empreses. De fet, a hores d’ara ja s’hauria d’haver redactat el projecte de rehabilitació del Poble Vell de Corbera d’Ebre i encara no se’n sap res.

Així mateix, el PSC vol saber per què en l’edició del 2021 de l’homenatge anual a les víctimes i combatents de la Batalla de l’Ebre, que es celebra a la cota 705 de la Serra de Pàndols, l’organització de l’acte ha estat assumida pel Departament de Justícia, i no pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre, com era habitual.

Esperem que l’acte que es fa anualment a Camposines, pendent de confirmar,  en memòria de les víctimes desaparegudes a la Batalla de l’Ebre durant la Guerra Civil, puguin participar-hi els familiars i compti amb el vistiplau i participació del Consorci, perquè entenem que aquests actes deurien estar ben definits i no obeir a decisions polítiques que en res beneficien la realització d’aquests tipus d’homenatges“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 18

Últimes notícies