HomePolíticaEl reusenc Marc Arza, candidat del Partit Demòcrata a Tarragona el...

El reusenc Marc Arza, candidat del Partit Demòcrata a Tarragona el 14-F

TERRES DE L’EBRE // Marc Arza serà el candidat del Partit Demòcrata a la demarcació de  Tarragona les properes eleccions del 14 de febrer. El passat divendres es va  acabar el termini per presentar candidatura a les primàries i l’exregidor reusenc  va ser l’únic a la demarcació de Tarragona. Els associats i associades hauran  de validar la candidatura d’Arza el proper dijous en una jornada de votacions  telemàtiques on també s’escollirà els candidats comarcals. 

Arza ha explicat que s’ha decidit a fer un pas endavant, “per poder treballar des  del Parlament a favor del territori”, destacant el compromís territorial que  sempre ha tingut. El candidat ha manifestat que “treballaré per ser la veu de  les 10 comarques de la demarcació de Tarragona i no oblidar-me del  territori quan sigui al Parlament”.  

Arza també ha donat a conèixer que un dels motius pels que ha decidit presentar se ha estat que “la nostra política ha de tornar a funcionar, hem de ser  capaços de dialogar i construir consensos, de tirar endavant els territoris,  cal que Catalunya torni a funcionar, per això cal que centrem el país”. 

En aquesta línia també ha donat a conèixer que “el moment polític que està  vivint el país també ha influït en aquest pas endavant”. Arza creu que “el país  està trencat en dos blocs” i que “una part de l’independentisme, on em situo,  s’ha tornat agre”. Es per això que el candidat ha demanat “superar aquests  blocs, recuperar el somriure, i un govern que faci front a la situació de greu  crisi que viu el país”. 

La resta de la llista, segons ha explicat Arza “comptarà amb una presència  important del món municipal”. “Pràcticament el 20% dels alcaldes del país  són del Partit Demòcrata, i això ho volem posar en valor”, ha dit, afegint que  “és per això que apostarem per incorporar aquells alcaldes i alcaldesses que amb el seu treball i dedicació han contribuït a la construcció del país i  de les nostres comarques”. 

El president del Partit Demòcrata a la Vegueria de Tarragona, Juanjo Garcia,  ha presentat Arza i ha manifestat que “estic convençut que el Partit Demòcrata  serem decisius en el nou govern després del 14-F i ho serem perquè els  catalans i catalanes volen i necessiten un govern solvent”. “Necessitem un  govern capaç de resoldre els problemes de la gent, del territori, de parlar  de tu a tu, de garantir la salut i seguretat, però també de captar inversions  i treballar per l’economia productiva”, ha tancat el president. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 52

Últimes notícies

-->