HomeSense categoriaEl Servei d’Intervenció Socioeducativa treballa l’educació emocional amb alumnes de primària

El Servei d’Intervenció Socioeducativa treballa l’educació emocional amb alumnes de primària

Aquesta setmana han finalitzat les sessions del projecte Paint Emocions, que ofereix el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre, a l’escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar i en què han participat un total de tretze alumnes. Aquest projecte va adreçat a infants de primària que es queden al menjador escolar i, en petit grup, es treballa l’educació emocional. 

Paint Emocions consta de deu sessions, una cada setmana i en dues de les sessions es convida les famílies a participar-hi. Les sessions són conduïdes per una educadora social, una integradora social i dues psicòlogues que treballen les emocions a partir de diverses dinàmiques. Segons les professionals del SIS, és necessari treballar l’educació emocional per tal de poder gestionar millor les emocions pròpies i adaptar-nos a les situacions quotidianes. 

Durant aquest curs el projecte Paint Emocions s’ha realitzat a les escoles Sant Miquel i l’Assumpció de Deltebre i pròximament el SIS començarà un altre grup a l’escola Marcel·lí Domingo de Roquetes. Aquest projecte es va iniciar lúltim trimestre del curs passat a l’escola del Lligallo de Camarles. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 89

Últimes notícies