HomeSalutEl servei d'urgències de l’HCA obté resultats satisfactoris en l'enquesta PLAENSA...

El servei d’urgències de l’HCA obté resultats satisfactoris en l’enquesta PLAENSA del Servei Català de Salut

El Servei de salut de la Generalitat de Catalunya ha realitzat l’anomenat pla d’enquestes de percepció, experiència i satisfacció  PLAENSA  dels usuaris del Servei Català de Salut relativa a les urgències hospitalàries

 

El pla ha realitzat 4.240 enquestes a Catalunya, 80 de les quals a l’hospital comarcal  d‘Amposta. En  l’enquesta  realitzada pel Servei Català de Salut, els usuaris asseguren anar a urgències per iniciativa pròpia i perquè el servei d’urgències  de l’HCA és més fiable.

Pel que fa al grau de satisfacció global el servei d’urgències  de l’HCA es situa en el 6’96, per damunt de la mitjana catalana que és del 6‘81. Amb un grau de fidelitat que a l’HCA es situa en el 69’2% mentre que la mitjana catalana es troba en un 68’6%.

 

L’enquesta situa la informació dels professionals mèdics de l’Hospital Comarcal d’Amposta als pacients en el ràtio dels hospitals catalans, tot i que l’estudi PLAENSA també apunta que en l’àmbit  de millora es troben  la informació als acompanyats, el temps d’espera dels pacients i la comoditat de les instal·lacions, qualificant però en una bona puntuació la valoració dels professionals del centre i un alt grau de resolució dels problemes dels pacients en un  75’8% per damunt de la mitjana catalana que és del 73’7%.

 

En percentatges comparatius, el grau de satisfacció dels usuaris d’urgències de l‘HCA ha passat del 61’5% del 2019 al 69’2 %al 2022  augmenta prop de 8 punts  i per damunt de la mitjana catalana que està situada en el 68’6%.

 

Tot i els resultats positius de l’enquesta , des de la direcció del centre es vol continuar treballant per assolir estàndards que situïn la qualitat del servei a l’alçada dels millors hospitals de  Catalunya ,treballant en aquells paràmetres susceptibles  de millora del centre sanitari.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 39

Últimes notícies