HomeSocietatEl tercer millor tortell de Reis de Catalunya s’elabora a la pastisseria...

El tercer millor tortell de Reis de Catalunya s’elabora a la pastisseria Larrossa, de Flix

El jove pastisser flixanco Pau Carranza, de 29 anys, de la pastisseria Larrossa, s’ha emportat el tercer premi al Millor Tortell de Reis de Catalunya 2022. En la tercera edició del concurs, organitzat per l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panàtics, el jurat de professionals, que va tastar a cegues este producte típic del dia de Reis, va distingir en la primera posició la Pastisseria Joan, amb locals al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat, d’Albert Sánchez, i va designar finalistes la pastisseria Casamoner, de Girona, i la pastisseria Larrosa, de Flix.

El certamen va tenir lloc el passat dimecres, 14 de desembre, i hi van participar professionals de la fleca i la pastisseria, a l’estació del Nord de Barcelona. A més, per a donar notorietat al producte, cada participant ha presentat dos o més tortells: un perquè el jurat en fes les valoracions, i l’altre per a entregar a entitats socials. Així, els tortells van portar-se a la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, el Chiringuito de Dios, la Fundació Arrels i l’Hospital de Campanya de Santa Anna.

No és el primer premi que rep enguany el flixanco, ja que, ara fa uns mesos, va agafar el relleu de Miquel Guich del Forn del Passeig de Barcelona, i va convertir-se en el guanyador de la cinquena edició del Millor Pa de Sant Jordi de Catalunya 2022.

A més a més, al gener, la pastisseria Larrosa també va ser guardonada amb el premi Fava de Cacau, que la reconeix com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya, després d’haver entrat a formar part de la Ruta del Bon Pa 2022.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 91

Últimes notícies