HomeCulturaEl V Curs de Direcció de Banda de Música a la Sénia...

El V Curs de Direcció de Banda de Música a la Sénia anirà a càrrec del director alemany Toni Scholl

L’Agrupació Musical Senienca organitza el V Curs de direcció de Banda a càrrec del director alemany Toni Scholl.

El curs tindrà lloc a l’Escola de Música de la Sénia del 24 al 28 de juliol i admetrà alumnes actius que podran fer pràctiques amb la Banda de l’Agrupació Musical, i alumnes oients, que seran partícips de les classes teòriques i podran assistir com a espectadors a les classes pràctiques. Tant per a les classes teòriques com pràctiques es comptarà amb un servei de traducció per part d’una persona especialista en música.

Este curs està adreçat a estudiants de música sense experiència prèvia i a directors de banda de música i orquestra en actiu que vulguen perfeccionar la seua tècnica.

Va néixer a Saarlouis (Alemanya) l’any 1963. Va estudiar trombó al College of Music of the Saar i Educació Cultural al College of Music de Frank- furt, estudis que complementà estudiant direcció al College of Music de Groningen (Països Baixos) amb Alex Schillings.

Actualment, és professor de Direcció de Banda al College of Music a Mannheim, director titular i director artístic de la Swabian Youth Wind Band a ASM i en la Wind Philharmonie Baden Württemberg que ell mateix va fundar el 2012.

És un artista molt prolífic des del punt de vista discogràfic, ja que fins este moment ha gravat més de 30 CD, en què es reflecteixen la seua experiència en música de tots els estils.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 11

Últimes notícies