HomeUrbanismeEntra en funcionament la variant de la canonada de l'Ametlla de Mar...

Entra en funcionament la variant de la canonada de l’Ametlla de Mar del CAT

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha fet una anàlisi exhaustiva de l’estat estructural de la seua canonada i un dels trams amb més risc de col·lapse que se situa a l’Ametlla de Mar, és per això, que s’ha apostat per fer un desviament de la conducció principal de la xarxa de distribució d’aigua potable, al seu pas per este terme municipal.

El traçat de prop de 400 metres substitueix un tram crític de la canonada principal. Este és un projecte estratègic per l’ens que ha patit, fins a dia d’avui, dos episodis de col·lapse de la canonada principal, a l’Ampolla i a l’Ametlla de Mar els anys 2020 i 2021 respectivament.

Les obres de connexió de la variant amb la canonada principal existent han finalitzat amb èxit este dimecres 21 de juny, després de 22 hores de treball per part del personal tècnic de manteniment i explotació del CAT, juntament amb el personal de l’empresa contractista i subcontractista de l’obra.

El tram de la variant de l’Ametlla de Mar també comptarà amb fibra òptica que el CAT està acabant d’instal·lar, este mes de juny, al llarg dels 85 km de la canonada principal de la xarxa de distribució.

El president del CAT, Joan Alginet, ha explicat queeste és un projecte prioritari pel CAT, ja que ens permet reforçar la garantia de subministrament als nostres consorciats, que juntament amb la qualitat de l’aigua subministrada, són els objectius primordials de l’organització”.

El pressupost del projecte de la construcció de la variant és d’1,75 M€ (sense IVA) i l’ha dut a terme l’empresa constructora COPISA, Constructora Pirenaica SA.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 80

Últimes notícies