HomeEsportsEl Vòlei Roquetes comença la fase d'ascens a la Superlliga 2, amb...

El Vòlei Roquetes comença la fase d’ascens a la Superlliga 2, amb derrota davant la Universitat de Valladolid

ESPORTS // El Roquetes no ha pogut començar de forma positiva la seua participació a la fase d’ascens a la Superlliga2 de voleibol masculí, que es disputa al pavelló Vistalegre de la ciutat andalusa d’Utrera. Els roquetencs han tingut moltes opcions, però no han estat encertats en els moments decisius, acusant també la baixa de Liovi, un dels seus jugadors més determinants, que tot i viatjar amb l’equip no s’ha pogut recuperar de les molèsties que arrossegava. La universitat de Valladolid, tot i competir amb l’equip més jove de la fase, no ha acusat la pressió en els punts més decisius del tram final dels tres sets que s’han adjudicat. El conjunt val·lisoletà s’ha imposat per 1-3, amb parcials 22-25, 25-13, 23-25 i 28-30. En el primer set els roquetencs han portat la iniciativa, anant quasi sempre per davant en el marcador fins al 20-16. No s’ha mantingut l’eficàcia i els val·lisoletans han reduït diferències amb la millora en el bloqueig. Els dos temps morts d’Agustin Rodríguez no han pogut trencar el ritme rival, anotant-se el primer set amb 24 minuts de joc.
En el segon el Vòlei Roquetes ha reaccionat, mostrant el seu millor nivell de joc, per dominar el segon set amb solvencia i en 19 minuts.

No hi ha tingut continuïtat aquesta ratxa, i el tercer ha començat amb molta igualtat, amb alternances i empats fins a la igualtat a 20 amb el temps del Valladolid. En les accions decisives els roquetencs no han estat encertats, amb inclús la pèrdua d’un punt per errada en la rotació, que han aprofitat els rivals per sumar el segon set en 30 minuts.

La igualtat ha estat la nota predominant també del quart parcial, amb contínues alternances i successius empats, i en un apassionant i ple d’emoció tram final, on de nou Rodríguez Berceruelo, un dels més experimentats jugadors val·lisoletans han continuat molt decisiu en el remat.

Després de 33 minuts d’intensa lluita, el set s’ha decantat per 28-30 per a l’Universitat de Valladolid. Amb la càrrega d’un partit molt igualat i intens, a les 19:00 els roquetencs tindran el difícil repte del conjunt local de l’Aluminios Galisur VB Utrera.