HomeEsportsEl Volei Roquetes torna sense puntuar del desplaçament a Xàtiva

El Volei Roquetes torna sense puntuar del desplaçament a Xàtiva

El Volei Roquetes no ha pogut repetir la bona actuació de la passada jornada, i ha caigut derrotat de la pista del Familyclash Xàtiva, un dels seus rivals directes per la lluita de la permanència.

Els locals han portat a terme un joc més consistent i amb major regularitat, L’equip alacantí ha dominat totes les estadístiques, però sobretot ha estat més encertat en els punts decisius, especialment en el final del segon set, que ha resultat determinant en la seua victòria.

Els locals van sortir molt motivats per aconseguir la seua primera victòria, i amb el recolzament del seu públic, van portar la iniciativa en el primer set, davant un equip roquetenc que va començar amb opcions, però al que li ha costat tenir la necessària continuïtat en el joc, i la majoria dels últim punts van caure de costat local.

El segon set va ser una altra història. Els roquetencs van sortir més endollats i amb el bon saque d’Añes, van sumar 4 punts consecutius, provocant el temps mort local. Les instruccions d’Hernan Pesci van donar resultat, i el seu equip va capgira el marcador (8-6), amb temps mort en aquesta ocasió roquetenc. Després d’avantatges del conjunt alacantí, el Volei Roquetes va recuperar opcions, situant l’empat a 16. El partit va entrar en una fase de gran igualtat amb successius empats, però un parell d’errades visitants, l’última en la recepció, van acabar amb el remat que donava el punt al Xàtiva.

El tercer set va tornar a començar amb iniciativa del Vòlei Roquetes amb Añes al saque, i la igualtat va ser la nota predominant, encara que amb 19-15, va arribar el temps mort roquetenc, amb dos punts seguits visitants, que retornaven la igualtat i l’emoció al partit.

De nou li va faltar continuïtat a l’equip roquetenc, i les seues errades les va aprofitar l’equip alacantí, que amb un remat en diagonal tancava el set i el partit.

FITXA TÈCNICA:

FAMILICASH XATIVA VB, 3
CLUB VÒLEI ROQUETES, 0

FAMILICASH XATIVA VB: Rubén Martínez Aparició, Romero, Rubén Martínez Ferrer, Micó, Vallés, Pablo Pérez, Reyes, Mateu, Druzga, Berrial, Peñalver.

Cv ROQUETES: Andy Rojas, Pallarés, Jesús, Redu, Albert, Jaume, Pacheco, Frander Añes, Aleix, Ferran, Mario Sánchez, Isak i Joan Vericat.

ÀRBITRES: Alfonso López Díez i Alejandro Sanbria.

PARCIALS: 1-0, 25-19 (22′); 2-0, 27-25 (29′); 3-0, 25-18 (21′). Duració: 1 hora i 12 minuts.