HomeEducacióEleccions URV - Maria José Figueras · “Hem iniciat una transformació digital...

Eleccions URV – Maria José Figueras · “Hem iniciat una transformació digital que estem preparats per a completar“

Maria José Figueras rectora des del 2018 i candidata a la reelecció

La vigent rectora, doctora en Biologia, vol revalidar el càrrec i consolidar el projecte. La seua principal prioritat és reestructurar l’equip docent i administratiu amb un full de ruta que permeta crear places en els departaments i facultats que ho requerisquen.

“Necessitem un relleu generacional per al personal d’administració i serveis, necessitem carrera professional i relleu en el personal docent i investigador, tenim molta gent acreditada, catedràtics que des del 2018 s’esperen per ser promocionats”, apunta Figueras. A banda, vol impulsar la transformació energètica de la URV i continuar liderant el projecte de la Vall de l’Hidrogen Verd o veure com s’inicien les obres de la facultat de Medicina al campus Bellissens.

Figueras reivindica la faena feta en i destaca que han incrementat el nombre d’estudiants de grau, màster i doctorat en el seu primer mandat. “He demostrat que sé fer. La resta de candidats no s’han hagut d’afrontar a una pandèmia i l’hem superada; hem aconseguit una transformació amb la digitalització de molts màsters que mai s’havien previst de forma digital”, concreta. Figueras se sent preparada per a completar esta “transformació educativa”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 16

Últimes notícies