HomePolíticaEls alcaldables d’Esquerra es comprometen a utilitzar els Fons de Transició Nuclear...

Els alcaldables d’Esquerra es comprometen a utilitzar els Fons de Transició Nuclear per generar ocupació

Els alcaldables republicans dels pobles afectats pels Fons de Transició Nuclear s’han reunit i han volgut fer públics els compromisos que assumiran en la seva gestió.

El regidor i alcaldable d’ERC-AM a Móra la Nova, Jesús Álvarez, ha afirmat que “ens sentim orgullosos d’haver pogut crear i fer realitat els Fons de Transició Nuclear, i que d’una vegada per totes arribi al territori”. A més ha deixat clar que “han de revertir aquí per crear ocupació i reindustrialitzar la nostra zona”.

“Agafem el compromís que la partida econòmica que arribarà excepcionalment d’aquests Fons nuclears  enguany als ajuntaments, anirà únicament destinada per allò que realment han d’anar els Fons, que és a la reactivació econòmica mitjançant la transició energètica, la creació d’ocupació i la generació de riquesa als nostres municipis” ha conclòs.

L’alcaldessa de Tivissa i candidata d’Ara Sumem + AMMontse Perelló, ha manifestat que “defensarem un model de distribució dels Fons nuclears que repercuteixi a les empreses, als autònoms, a les cooperatives, a l’economia social i al teixit productiu, així com a les inversions empresarials; però sempre per generar ocupació”. Afegint seguidament que, “som Reserva de la Biosfera i els Fons també han de revertir a donar un impuls al sector agroalimentari i al nostre model de turisme sostenible i de qualitat”.

L’alcalde de Flix i candidat a l’alcaldia d’Entesa per Flix-AM, Francesc Barbero, ha fet saber que “volem que els Fons siguin l’eina definitiva per encarar els reptes que com a territori tenim, des dels amplis consensos. Fugint d’aquells models que molt sovint se’ns havien plantejat a les Terres de l’Ebre per ser moneda de canvi, on hi havia una torna per acceptar allò que la resta del país no volia”.

En aquest sentit, ha refermat que “la gent d’Esquerra Republicana aspirem a liderar aquest debat i ser capaços de posar tothom d’acord, perquè només se’n surten aquells territoris que saben que volen ser i es posen d’acord amb les coses importants; i els Fons de Transició Nuclear són una cosa cabdal per al nostre futur”.

“Ens comprometem a fer de canalitzadors de tots aquells projectes que podem generar des del territori, i que des dels nostres ajuntaments impulsarem, fent de pont amb tot el teixit econòmic i social per a poder accedir als Fons de Transició Nuclear” ha afegit l’alcaldable flixanco.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies