HomeSense categoriaEls alumnes de ceràmica de l'Escola d'Art de Tortosa exposen les seves...

Els alumnes de ceràmica de l’Escola d’Art de Tortosa exposen les seves creacions a la mostra col·lectiva “La Mar”

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa acull fins al proper 8 de desembre l’exposició col·lectiva “La Mar”, una mostra de peces creades pels alumnes del taller de ceràmica del curs 2018-2019 que reflexionen sobre la mar amb tota la seva amplitud formal i discursiva. 

A l’exposició “La Mar” s’hi poden trobar objectes creats amb diferents fangs, porcellana, ham estat realitzades al torn o en planxes. Les peces han estat cuites en diferents temperatures, i han estat decorades amb fang acolorit, engalbes i esmalts. Així mateix, hi ha peces que incorporen altres materials com vidre, plàstic, ferro o fusta.

L’exposició es podrà visitar a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 16 a 20.30 h. Els dies 9, 16 i 26 d’octubre a les 18 h s’oferiran visites comentades. “La Mar” forma part de la programació estable d’exposicions que cada any es produeixen i difonen des de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, des del vessant de Dinamització Cultural.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 12 = 21

Últimes notícies